Voor elke situatie een passende schuifdeur

Groot scala aan schuifdeuren voor praktisch alle toepassingen

schuifdeur groningenSchuifdeuren worden vaak gebruikt in landbouw en veeteelt bedrijven. Maar ook in paardenmaneges en kassencomplexen is dit een veel voorkomende type deur.

B&GS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist levert een groot scala aan schuifdeuren voor praktisch alle toepassingen. Naast verkoop van schuifdeuren kunt u ook voor montage onderhoud en reparatie bij ons terecht.

De lichtdoorlatende schuifdeur: ligstal loopstal

Voor ligstallen of  loopstallen is een schuifdeur bij uitstek geschikt. Dit vanwege zijn licht gewicht maar uiterst stabiele constructie. Deze schuifdeuren komt u tegenwoordig vaak tegen in nieuwe loop-ligstallen.

Goed bestand tegen ammoniakschuifdeur groningen friesland drenthe

De schuifdeuren zijn gemaakt van aluminium en goed bestand tegen chemische invloeden zoals ammoniak. De schuifdeuren zijn gemakkelijk te bedienen en praktisch onderhoudsvrij. De ramen laten veel licht door wat het ruimtelijk effect en het leefmilieu van de dieren ten goede komt. Kortom een gebruiksvriendelijke en duurzame schuifdeur.

De geïsoleerde schuifdeur:

De geïsoleerde schuifdeuren worden van sandwich panelen gemaakt. Door een gegalvaniseerde stalen of blank aluminium rand toe te passen verkrijgt de deur een vormvast deurblad. Deze schuifdeuren kunnen zowel onder als bovenrollend uitgevoerd worden. Rondom worden tochtborstels geplaatst en aan de onderzijde wordt een sleeprubber aangebracht.

De schuifdeur van damwandprofiel:

schuifdeur frieslandDeze schuifdeuren worden standaard opgebouwd uit een gelast frame van verzinkt stalen of aluminium kokers. Deze kokerframes worden aan de buitenzijde bekleed met damwandplaten.

Deze platen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zodat de deuren als het ware één geheel kunnen vormen met de gevel van uw bedrijfshal of loods. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

B&GS Bedrijfs en Garagedeuren Specialist voorziet u graag van advies op maat. Vul ons contact formulier in of bel voor het maken van een afspraak.

B&GS Deuren – schuifdeuren

Delen op Social Media
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Neem contact met ons op

Wat is uw regio?

captcha

Om spam te voorkomen vragen wij u om bovenstaande code over te typen.

(* = altijd invullen)