Als terrasoverkapping

Hörmann terrasoverkapping, heerlijk buiten zijn!

Een Hörmann carports beschermt tegen alle weersomstandigheden: bij zon, regen, hagel, sneeuw of ijs. Dit maakt de Hörmann Carport ook uitermate geschikt als overkapping voor het terras!

Wat voor weer het ook is.

Zo kunt u zelfs wanneer het regent barbecueën, blijft het terras vrij van sneeuw en ijs in de winter en kunt u dus het hele jaar door genieten van de buitenlucht.

Het voordeel van Hörmann terrasoverkappingen

Deze Hormann terrasoverkappingen zijn net als de Hörmann carports leverbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Het grote voordeel van de Hörmann terrasoverkapping is dat ze door slechts twee stijlen gedragen word. Hierdoor hoeft er slechts een kleine fundering te worden gerealiseerd en komen er geen lelijke beugels/ gaten in de muur van uw huis. Zo kunt u het hele jaar door droog zitten zonder grote bouwkundige ingrepen!

Informatie over Hörmann terrasoverkappingen en Hörmann carports kunt u vinden in de folder.

Folder

Hormann Carports en Terrasoverkappingen (PDF, 2.5Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert Hormann Carports / terrasoverkappingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren & Caports – Carports en Terrasoverkappingen

hormann-carport-terrasoverkapping-bengs-carports-groningen