Carport voor 1 auto

De ideale bescherming voor uw auto

Wat voor weer het ook is..

Is bij u thuis de garage ook meer een opslag dan een plek voor de auto? Of staat er al een auto in en komt daardoor uw auto voor de deur te staan in plaats van er achter? Een Hörmann Carport beschermt tegen alle weersomstandigheden: bij zon, regen, hagel, sneeuw of ijs.

Degelijk en solide afgewerkte carports van Hörmann!

B&GS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist heeft nu een nieuw product in het assortiment wat u van pas kan komen! Degelijk en solide afgewerkte carports van Hörmann! Deze carports van hoge kwaliteit bieden uw auto bescherming tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt, hagelt of dat het zonnetje lekker schijnt! Daarnaast zijn deze carports natuurlijk mooi vormgegeven zodat ze werkelijk een toevoeging vormen aan u woning.

Altijd een passende carport

De Hörmann carports zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Het grote voordeel van de Hörmann carport is dat deze door slechts twee stijlen gedragen word wat inparkeren eenvoudig maakt.

Doordat de carport door slechts twee stijlen gedragen wordt hoeft er slechts een kleine fundering te worden gerealiseerd en komen er geen lelijke beugels/gaten in de muur van uw huis. Zo kan uw auto droog staan zonder dat dit een grote bouwkundige ingreep hoeft te worden.

Informatie over Hörmann carports kunt u vinden in de bijgesloten folder.

Folder

Hörmann Carports (PDF, 2,5Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert Hormann Carports in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren & Carports Groningen – Carports voor de auto

hormann-carport-auto-motor-groningen-bengs-carports