Carport voor 2 auto’s

Uw auto’s droog en veilig, wat voor weer het ook is..

Een Hörmann carport beschermt tegen alle weersomstandigheden: bij zon, regen, hagel, sneeuw of ijs. Is bij u thuis de garage ook meer een opslag dan een plek voor de auto? Of staat er al een auto in en komt daardoor uw auto voor de deur te staan in plaats van er achter?

Degelijk en solide afgewerkte carports van Hörmann

BENGS Deuren & Carports Groningen heeft nu een nieuw product in het assortiment wat u van pas kan komen! Degelijk en solide afgewerkte carports van Hörmann. Deze carports van hoge kwaliteit bieden uw auto bescherming tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt, hagelt of dat het zonnetje lekker schijnt! Daarnaast zijn deze carports natuurlijk mooi vormgegeven zodat ze werkelijk een toevoeging vormen aan u woning.

Leverbaar in verschillende maten

De carports zijn leverbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Het grote voordeel van de Hörmann carport is dat deze door slechts twee stijlen gedragen word wat inparkeren eenvoudig maakt. Doordat de carport door slechts twee stijlen gedragen wordt hoeft er slechts een kleine fundering te worden gerealiseerd en komen er geen lelijke beugels/gaten in de muur van uw huis.

Twee auto’s? Geen probleem!

De Hörmann Carports zijn niet alleen leverbaar in modellen voor één auto. Deze carports kunnen op eenvoudige wijze in verschillende opstellingen gekoppeld worden. Zo kunnen er meerdere auto’s onder uw carport!

Informatie over Hormann carports kunt u vinden in de folder.

Folder

HÖRMANN Carports NL (PDF, 2.5Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert Hormann Carports in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren & Carports Groningen – Hormann Carports

hormann-carport-auto-motor-groningen-bengs-carports