Garage sectionaaldeur van Hörmann

Voor elke garage een passende sectionaaldeur

De mooi vormgegeven garagedeuren van Hörmann bewegen zich recht naar boven bij het openen. Hierdoor krijgt u meer plaats, zowel in de garage als voor de garage, en met dit systeem blijft de volledig doorrijbreedte vrij. Voor elke garage is een passende Hörmann sectionaaldeur.

De deuropening kan verschillende vormen hebben, bij deze sectionaaldeur is dat geen punt. Door plaatsing achter de opening is elke vorm latei mogelijk, of deze nu recht, afgeschuind of gebogen is.

Grote verscheidenheid aan modellen sectionaaldeuren

De Hörmann sectionaaldeur is verkrijgbaar in een grote variatie aan uitvoeringen en modellen, download hier de folder of breng een bezoek aan onze showroom. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Hörmann garagedeur in onze showroom werkend te zien. Onder andere de zogeheten LPU-40 met een ingebouwde loopdeur met een drempel van maar 10 millimeter hoog!! De laagste drempel op de markt.

Goede redenen om voor Hörmann te kiezen

Gelijkmatig opgebouwd met onzichtbare paneelovergangen.

Hörmann sectionaaldeuren onderscheiden zich van andere deuren doordat, onafhankelijk van hoe hoog de deur is, alle panelen van gelijke hoogte zijn en ook de profilering op alle panelen op precies dezelfde afstand zit. In geval van een deurblad met cassetten heeft u altijd een gelijkmatige cassettenverdeling.

De panelen van een Hörmann sectionaaldeur zijn zo goed vorm gegeven, dat de paneelovergangen praktisch niet te zien zijn wanneer de deur dicht staat. Bekijk alstublieft eens de Hörmann sectionaaldeur en vergelijk deze eigenschappen met andere deurmerken, u zult zich verbazen over het verschil in aanzicht en uitstraling. Wanneer u dat wilt zijn er ook de praktische garagezijdeuren met eenzelfde profilering als de sectionaaldeur verkrijgbaar. Dit spreekt voor de hoge kwaliteit die Hörmann levert.

Harmonieuze totaalindruk.

Door aandacht te besteden aan de kleinste details bereikt Hörmann een harmonieus aanzicht. Bijvoorbeeld door de lateipanelen (1) en de zijdelingse kozijnen (2). Bij Hörmann krijgt u deze bouwdelen standaard met Woodgrain-oppervlak in wit, met hetzelfde aanzicht als de deurpanelen. Hierdoor ziet u van buitenaf geen lelijke stalen profielen zoals bij veel andere (B-merk) deuren het geval is. In kleur passende kozijnbekledingen!

Voor sectionaal garagedeuren op kleur of met Silkgrain of Decograin oppervlak kunt u eventueel passende kozijnbekledingen (2) krijgen in de kleur of het oppervlak van het deurblad. Het lateipaneel (1) heeft bij Hormann altijd dezelfde uitstraling als het deurblad. Zo word uw Hörmann garagedeur één harmonieus geheel. Meer informatie over de verschillende opties voor het afwerken van uw nieuwe sectionaaldeur kunt u vinden in de folder.

In hetzelfde vlak liggende latei-aanpassingspaneel.

Bij HörmannLPU deuren is dit een nette oplossing voor een onzichtbare overgang van de latei-aanpassing naar het deurblad. Wanneer de deur dicht staat, sluit het bovenste deurpaneel perfect aan op het lateiaanpassingspaneel net als bij de paneelovergangen in het deurblad zelf. Het paneel komt in hetzelfde vlak te liggen als het deurblad waardoor een nette, haast onzichtbare overgang ontstaat.

Goede en langdurige bescherming.

Een 4 cm hoge kunststof voet onder het kozijn van uw Hörmann sectionaaldeur, vervaardigt uit speciaal kunststof zodat het niet bros wordt, beschermt uw garagedeur tegen roesten door vocht van onder af! Anders dan bij de garagedeuren van andere fabrikanten (B-merken), ook bij constant stuwvocht. De kunststofvoet beschermt het kozijn op de plek waar de kans op oxidatie het grootst is. Hiermee laat Hörmann zien wat duurzaam beschermen inhoud. Samen met de rubberen afdichting naar de vloer toe vormt de kozijnvoet ook visueel een zeer nette afdichting.

Thermische onderbreking tussen het kozijn en het metselwerk.

Wanneer uw garage in de woning is geïntegreerd, kunnen wij u de goed geïsoleerde Hörmann sectionaaldeur van harte aanbevelen. Wanneer deze deur word uitgerust met een Hörmann ThermoFrame kozijnaansluiting verbetert u de al zeer goede isolatie-eigenschappen van de LPUdeur nog eens.

Het kunststof profiel dat samen met het deurkozijn gemonteerd wordt creëert namelijk een thermische onderbreking tussen het deurkozijn en het metselwerk, hierdoor word de warmte- isolatie verbeterd met wel 15 %. Het optionele ThermoFrame is te krijgen voor elke Hörmann sectionaaldeur.

Loopdeur zonder sokkel!

Voor een prettige personendoorgang in uw garage kunnen wij u een loopdeur van harte aanbevelen. Zo kunt u uw fiets of rolcontainer uit de garage halen, zonder uw sectionaaldeur te hoeven openen. Het roestvrijstalen vloerprofiel is slechts 10 mm hoog in het midden en 5 mm aan de randen. Hierdoor rollen containers, fietsen en grasmaaiers moeiteloos naar buiten en word het risico op struikelen verkleint.

Goede bescherming door veilige optilvergrendeling.

Ongenode individuen maken bij de automatische garagedeuren van Hörmann weinig kans. Wanneer de garagedeur dicht staat klikt de mechanische optilbeveiliging vanzelf in de aanslag in de geleidingsrail van de aandrijving, hierdoor staat de deur meteen vast en word ze tegen het optillen beveiligt. De optilvergrendeling werkt volledig mechanisch en functioneert dus ook wanneer de netspanning ontbreekt, dit in tegenstelling tot de aandrijvingen van andere fabrikanten.

Bedieningsgemak en veilig met bidirectionele radiotechniek.

Bij weer en wind naar buiten gaan om te kijken of uw garagedeur wel dicht staat is bij deze techniek verleden tijd. Door een druk op de knop van de HS5BS handzender kan u aan de kleur van de ingebouwde LED zien of uw garagedeur gesloten of open is. Wanneer de deur open staat kan u door een volgende druk op de toets de garagedeur dicht sturen.

Gecertificeerde veiligheid.

De nieuw ontwikkelde, extra beveiligde BiSecur coderingsprocedure geeft u de zekerheid, dat kwaadwillende personen het radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze manier van coderen werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit te Bochum. Dit maakt Hörmann BiSecur is net zo veilig als Online Bankieren!

Stijlvol design.
Bij de nieuwe, zeer exclusieve BiSecur handzenders is het niet alleen het zwarte of witte hoogglansoppervlak dat in het oog springt. De fijn vormgegeven handzenders liggen ook bijzonder aangenaam in de hand. Voor hun mooie ontwerp werden de Hörmann BiSecur handzenders door een internationale jury bekroond met de Reddot Design Award.

Folder

HORMANN Garage Sectionaaldeur Folder (PDF,12.5Mb)
HORMANN Inbouwgegevens Garagesectionaaldeuren (PDF, 8.7Mb)

BENGS Deuren Groningen – Hormann Garagedeuren Sectionaaldeuren

Hormann Garage sectionaaldeur Groningen BENGS Deuren(1)

Hormann Garage sectionaaldeur Groningen Friesland Drenthe

Hormann Garage sectionaaldeur Groningen Friesland Drenthe

hormann sectionaaldeur groningen

hormann sectionaaldeur groningen drenthe

Hormann Garage sectionaaldeur Groningen Friesland