Schuifdeur automatisering met FAAC

U bent op zoek naar een schuifdeurautomaat of een complete winkelpui? BENGS Deuren is uw adres!

BENGS Deuren Groningen is FAAC professional van Noord Nederland.

FAAC (Fabricca Automatismi Apertura Cancelli) is opgericht in 1965 in de Italiaanse plaats Bologna en werkt sinds het begin aan constante verbetering en vernieuwing van hun producten. De producten staan bekend om hun goede kwaliteit en (natuurlijk) mooie afwerking. Daarom is FAAC sinds jaar en dag dan ook een begrip in de wereld van de automatisering.

Stil, Veilig en eenvoudig

Steeds vaker worden toegangsdeuren geautomatiseerd. De schuifdeurautomaten van FAAC zijn stil, veilig (voldoen aan de huidige eisen) en zijn altijd eenvoudig in de bediening. De aandrijvingen kunnen in bestaande situaties worden toegepast maar ook geleverd worden inclusief nieuwe deur of zelfs volledige pui! Dit alles word met de grootste precisie, zorg en aandacht voor u op maat gemaakt. Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijks, zelfs gecombineerd, zodat wij voor uw situatie altijd een passende oplossing hebben.

Wij leveren en monteren onder andere;

FAAC AIR 140 – De slimme toegangsdeur. Milieuvriendelijk, kostenbesparend, optimaalgebruiksgemak! FAAC Telescoop automaat – Wanneer de inbouwbreedte beperkt is kan er gebruik worden gemaakt van een telescopische automaat. FAAC rond – Deze aandrijving is geschikt voor half ronde systemen en heeft een zeer luxe uitstraling. Wij leveren en monteren deze automaten in combinatie met een nieuwe winkelpui of op uw bestaande pui.

Diverse mogelijkheden

Onze schuifdeurautomaten zijn een goede keus wanneer er sprake is van druk personenverkeer en intensief gebruik. Daarnaast geven onze schuifdeurautomaten een professionele en luxe uitstraling. Onze ervaren monteurs installeren de nieuwe deur inclusief de bediening, in de meeste gevallen in één dag. Behalve het verlenen van een makkelijke toegang is de schuifdeurautomaat ook te gebruiken in combinatie met toegangscontrole.

De pluspunten van deurautomatisering geleverd door BENGS Deuren

  • Veiligheid door Soft-stop functie
  • Zeer betrouwbaar systeem
  • Zelflerend en geluidsarme werking
  • Grotere toegankelijkheid, zeer gebruiksvriendelijk
  • Instelbare openingssnelheid en sluitsnelheid
  • Obstakel herkening

Folder

FAAC SERIE 940 SM Telescoop ENG (PDF, 22Kb)
FAAC 940 Schuifdeur automatisering (PDF, 6.5Mb)
FAAC A140 AIR-T (PDF, 17.6Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert schuifdeuren / automatische schuifdeuren / automatische draaideuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – Schuifdeur Automatisering

winkelpui-deuren-schuifdeuren-groningen-drenthe-friesland