Hörmann Kanteldeuren

Betrouwbare en degelijke kanteldeuren voor een scherpe prijs.

Veilig en hoogstaande kwaliteit door 50 jaar ervaring

De kanteldeur is de meest verkochte garagedeur ooit. Bewezen degelijkheid en functionaliteit door de jaren heen zorgen er voor dat dit nog steeds een zeer veel gezien type is. BENGS Deuren Groningen levert Hörmann kanteldeuren in elk gewenst type en uitvoering. Uiteraard geheel naar wens met alle denkbare kleuren en motieven van duurzame materialen.

De Hörmann Berry kanteldeuren zijn wellicht de bekendste garagedeuren. Bij de Berry treft u alle voordelen aan: kwaliteit, veiligheid, een esthetische vormgeving en bedieningsgemak samen met een weldoordachte techniek. Elke Hörmann kanteldeur is vervaardigd met in de afgelopen 50 jaar opgedane kennis. Hierdoor is een Berry kanteldeur altijd een goede en betrouwbare keus wanneer het gaat om het afsluiten van uw garage.

Dé kanteldeur voor parkeergarages

Speciaal voor de parkeergarages heeft Hörmann een hoogwaardige kanteldeur ontwikkeld, de ET-500. Deze zogeheten parkeergaragedeur kenmerkt zich door een goed rendement, deze kanteldeur beweegt geruisloos en is natuurlijk ontwikkeld met de veiligheid van de gebruiker op de eerste plaats. Deze kanteldeur/ parkeergaragedeur is uitermate geschikt voor garages met maximaal 50 parkeerplaatsen. De onderhoudsarme constructie beweegt soepel open en dicht en is zeer veilig door het slijtvaste tegengewicht.

Vele mogelijkheden met betrekking tot individuele vormgeving

De constructie van deze kanteldeur is zeer robuust waardoor er vele mogelijkheden zijn met betrekking tot de individuele vormgeving. Er zijn verschillende vullingen mogelijk zoals bijvoorbeeld geperforeerd plaatwerk, panelen, houtwerk of eventueel door uzelf naderhand af te werken.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert deze garagedeuren / kanteldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Folder

HORMANN Kanteldeur BERRY N80 (PDF, 8Mb)
HORMANN Parkeergaragedeur ET500 (PDF, 7.3Mb)

BENGS Deuren Groningen kiest voor kwaliteit: Hörmann kanteldeur