Goed, degelijk en betrouwbaar

Uw lading veilig in en uit de vrachtwagen

Met de Hörmann Docklevellers bent u verzekerd van een goede, degelijke en betrouwbare manier om uw lading veilig in en uit de vrachtwagen te rijden. De robuust uitgevoerde staalconstructie met een degelijk platform die tegen kromtrekken bestand is, past zich moeiteloos aan bij de lastverdeling van de vrachtwagen zelfs wanneer de lading ongelijk is.

Een snelle en goede beveiliging

Het betrouwbare hydraulische systeem, bestaande uit twee hydraulische cilinders voor het bedienen van het platform en één cilinder voor de scharnierende lip, is veilig, eenvoudig in het bedienen en kan elke situatie moeiteloos aan.

Snelle en goede beveiliging

De Hörmann docklevellers zijn voorzien van automatische noodstopventielen in de hydraulische cilinders. Deze ventielen zorgen voor een snelle en goede beveiliging! Dit is van groot belang wanneer een vrachtwagen wegrijdt terwijl het platform nog belast is.

Altijd de juiste oplossing

BENGS Bedrijfsdeuren Groningen biedt u voor elke situatie de juiste oplossing voor het efficiënt laden en lossen van uw voertuig. Laat u adviseren door ons over de vele mogelijkheden die er zijn met dockequipment docklevellers van Hörmann.

BENGS Deuren is het adres in Groningen, Friesland en Drenthe voor het leveren, onderhouden en repareren van docklevellers maar ook van shelters en voorzetsluizen! Meer informatie over Hörmann Docklevellers kunt u vinden in de folder.

Goede tochtafdichting

Al jaren is de afdichting van docklevellers een probleem. Het is de grootste lek in de isolatie van uw bedrijfshal. Nu niet meer, wij hebben de oplossing. Wij rusten uw docklevellers op verzoek uit met EM-Flex tochtwerende strippen. Deze vervangen de standaard afdichting, de EM-Flex strips zijn duurzamer en sluiten beter af.
De strippen zijn zowel op bestaande levellers als op nieuwe levellers toepasbaar.

Folder

Hörmann Docklevellers Verlaadtechniek (PDF, 8.4Mb)

BENGS Deuren Groningen – Docklevellers Verlaadtechniek

hormann-voorzetsluizen-dockleveller-drenthe

hormann-dockleveller-voorzetsluizen-groningen-drenthe

hormann-voorzetsluizen-dockleveller-friesland

hormann-voorzetsluizen-dockleveller-groningen