Strokengordijn: een flexibele tochtafdichting

Geschikt voor kleine en grote openingen

Een PVC strokengordijn is bijzonder geschikt voor afdichting van grote openingen in hallen. De slijtvaste PVC-stroken openen zich enkel over de breedte van het voertuig of de lading.

Temperatuurverlies beperkt, energiebesparend

Doordat de PVS-stroken zich enkel opnenen over de breedte van het voertuig of lading wordt het temperatuurverlies, ook bij intensief gebruik, tot het minimale beperkt en hiermee energie bespaard. De voortreffelijke transparantie van de Hormann strokengordijnen verhoogt tevens de lichtinval.

Snelle clip-ophangsysteem

Met het snelle clip-ophangsysteem is de montage van onze strokengordijnen een zeer eenvoudige klus. De kunststofclip met de PVC-strook wordt gewoon in de aluminiumrail bevestigd zonder dat hierbij enig gereedschap is vereist. De stroken met de clips reeds bevestigd worden kant-en-klaar als één geheel geleverd. Zij vergrendelen zichzelf, maar kunnen indien nodig gemakkelijk worden uitgenomen.

Strokengordijnen verbeteren de geluidsisolatie

Hörmann strokengordijnen zijn door hun flexibiliteit en hun onbeperkt formaat geschikt als afscheiding tussen ruimtes. Hörmann strokengordijnen zijn voordelig en snel te monteren. Hörmann strokengrodijnen bieden hoge geluidsisolatiewaarden en door de manuele of elektrisch aangedreven schuifsystemen laten Hörmann strokengordijnen een contactvrije doorgang toe.

Verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk

De standaard strookbreedtes zijn 200, 300 en 400 mm. Hormann strokengordijnen (tochtstroken) zijn lichtdoorlatend en ook uitermate geschikt voor de voedingssector, in de farmaceutische industrie of in koelruimtes. De inbouwbreedte gaat tot maximaal 10 meter.

De inbouwhoogte varieert

  • tot 4,5 meter bij montage op een buitenwand
  • tot 6 meter bij montage op een binnenwand

Folder

Hormann Pendeldeuren Strokengordijnen (PDF, 1.8Mb)

BENGS Deuren Groningen – PVC strokengordijnen

pvs-strokengordijn-tochtdeur-bengs-deuren-groningen