Openslaande Garagedeuren

Makkelijk in en uit uw garage met fiets of container?

Heeft u een garage of een berging waar u uw auto niet in zet of kunt zetten? Dan is een openslaande garagedeur een goede optie als toegangsdeur. Een openslaande garagedeur heeft een brede doorgang. Dat maakt het in en uit lopen, met bijvoorbeeld uw fiets of container, gemakkelijk.

De openslaande garagedeur is de klassieke oplossing voor uw garage of bijgebouw wanneer een kanteldeur overbodig is. Deze garagedeur is de 2-in-1 combinatie van garagedeur en aparte te gebruiken loopdeur. Openslaande garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het mooie klassieke uiterlijk behouden. De vraag naar openslaande garagedeuren wordt steeds groter. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. De openslaande garagedeuren zijn goed geïsoleerd, beveiligd en eenvoudig te bedienen.

Kies het model dat voldoet aan uw eisen

Vind u een optimale isolatie belangrijk? Of een goede inbraakbeveiliging? Of beide? Openslaande garagedeuren van Hörmann Garagedeuren zijn in drie uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 en TC80-2 zijn de thermisch geïsoleerde varianten. Met deze modellen houdt u de warmte nog beter binnen. Bovendien beschikt deze openslaande garagedeur over een 5-voudige vergrendeling. Voor een veilig gevoel. Wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw bewaard. De openslaande garagedeuren zijn standaard verkrijgbaar in verkeerswit RAL 9016. Daarnaast leverbaar in 15 voorkeurskleuren (RAL) en uit ruim 200 kleuren volgens de RAL-kleurenwaaier. Naast de strakke RAL-kleuren kunt u ook nog kiezen uit vijf natuurlijke houtdecors en met metallic effect.

Altijd een kleur en deisgn dat bij u en de stijl van uw woning past.

openslaande-garagedeuren-gronigen-friesland-drenthe-2018-1

Openslaande deuren zijn naast de ruim 200 RAL-kleuren ook leverbaar in natuurlijke houtdecors en met metallic effect.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. BENGS Deuren Groningen levert en monteert openslaande garagedeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs. Ze nemen de situatie op en spreken uw wensen en eisen met u door. BENGS Deuren Groningen is de gespecialiseerde Hörmann-dealer van Groningen.

Meer informatie over deze openslaande garagedeuren kunt u vinden in de folder.

Folder

BENGS Deuren – openslaande garagedeur (PDF, 3Mb)

BENGS Deuren Groningen – openslaande garagedeuren

openslaande-garagedeuren-bengs-hormann-groningen

openslaande-garagedeuren-bengs-hormann-groningen

openslaande-garagedeuren-bengs-hormann-groningen

openslaande-garagedeuren-gronigen-friesland-drenthe-2018-1