Volledig systeem inclusief aandrijving

De Hörmann RollMatic roldeur garagedeur bied een zee van ruimte, zowel in als voor de garage. Wanneer u de auto wilt parkeren dan kunt u deze tot vlak voor de deur rijden. Een ander voordeel is dat het plafond van de garage vrij blijft, zowel in geopende als in dichte stand van de Hörmann roldeur. Het pantser/deurblad van de RollMatic is gemaakt uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium.

Hörmann roldeur : standaard elektrisch bediend

Standaard word de Hörmann roldeur ‘RollMatic’ uitgerust met een hoogwaardige Hörmann aandrijving. Om de roldeur makkelijk te kunnen onderhouden word de aandrijving buiten de omkasting van de RollMatic geplaatst. De RollMatic zet zich zacht in beweging en remt zacht af, hierdoor word het pantser zoveel mogelijk ontzien waardoor een lange levensduur word bereikt.

Voor de bediening in de garage bevindt er zich een drukknop op de besturingskast. Hierin zit tevens verlichting ingebouwd die bij het openen van de roldeur automatisch gaat branden, dit zorgt er voor dat u zelfs wanneer u in het donker thuis komt veilig de weg kunt vinden.

Goede redenen om voor een Hörmann RollMatic garagedeur te kiezen

Overtuigend goede techniek
De duurzame trekverentechniek helpt de deuraandrijving bij het oprollen van het pantser. Hierdoor heeft de aandrijving minder te dragen en word de levensduur dus verhoogt. In geval van nood, bv. bij het wegvallen van de spanning, kan de Hörmann roldeur zeer eenvoudig en licht met de hand geopend worden. Een speciale kruk, slinger of ander gereedschap is hierbij niet nodig!

Het trekveren systeem word aan het pantser gekoppeld doormiddel van dubbele staalkabels. Hierdoor kan het pantser nooit afrollen wanneer één kabel knapt en zal de RollMatic dus gewoon blijven functioneren.De bijzondere manier waarop het pantser aan de oprolas word bevestigd zorgt voor een veilige en inbraak werende vergrendeling. Met deze constructie word het nagenoeg onmogelijk om het pantser van de grond te lichten.

Goed uitgedachte aandrijftechniek
De Hörmann roldeur ‘RollMatic’ zet zich rustig in beweging en remt zacht af, hierdoor word het pantser zoveel mogelijk ontzien waardoor een lange levensduur word bereikt. Voor de bediening in de garage bevindt er zich een drukknop op de besturingskast. Hierin zit tevens verlichting ingebouwd die bij het openen van de deur automatisch gaat branden, dit zorgt er voor dat u zelfs wanneer u in het donker thuis komt veilig de weg kunt vinden. Doordat Hörmann roldeuren een zeer betrouwbare uitschakelautomaat heeft ingebouwd in hun aandrijving, en de RollMatic heeft uitgebalanceerd met een trekveer, is een sluitkantbeveiliging overbodig.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert deze garage roldeuren / rolluiken in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Meer informatie over Hörmann roldeuren kunt u vinden in de folder.

Folder

Hörmann Roldeur Rolluik RollMatic (PDF, 3.4Mb)

BENGS Deuren Groningen – Hormann Roldeuren / Rolluiken

Hormann Garage sectionaaldeur Groningen Friesland