Onderhoud garagedeuren

Voorkom problemen, laat uw garagedeur regelmatig nakijken

Goed onderhoud garandeert een optimale werking van uw garagedeuren en industriedeuren. Preventief onderhoud minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur.

BENGS Deuren Onderhoudscontract

Voor het onderhoud van garagedeuren kunt u bij BENGS Deuren een onderhoudscontract afsluiten. Voor particulieren hebben wij een passend onderhoudscontract waarbij u de keus heeft om uw garagedeur één maal per jaar of één maal per twee jaar te laten onderhouden.

Garagedeuren

Voor een sectionaaldeur of kanteldeur bij u thuis is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. U heeft daarbij de keuze uit eens per jaar of twee jaar. Onderhoud en/of controle van uw garagedeur is niet verplicht maar wel aan te bevelen. Ook hier geldt dat preventief onderhoud en controle storingen kan voorkomen en de levensduur van uw deur aanzienlijk kan verlengen.

Overzicht werkzaamheden garagedeuren

Mechanisch

  • Controle van de afdichtingsrubbers, geleiderails, sloten, kabeltrommels en veerspanning.
  • Smeren van rolhouders, looprollen, scharnieren en veren.
  • Afstellen van de deur (looprollen, veerspanning, waterpas stellen van het deurblad).

Elektrisch (indien van toepassing)

  • Afstellen/programmeren deuraandrijving.

In een onderhoudscontract is vastgelegd welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en wat de kosten hiervan zijn. Als vaste onderhoudsklant bent u bij ons tevens verzekerd van snelle hulp bij storingen of reparaties. Overigens is het mogelijk ook zonder onderhoudscontract een keuring of onderhoudsbeurt aan uw deur door BENGS Deuren te laten uitvoeren.

Snelle hulp bij storingen

Laat u informeren over de inhoud van een onderhoudscontract en de kosten hiervan. Vul ons contact formulier in en u ontvangt van ons een offerte voor het onderhouden van de bij u aanwezige deur(en). Alle merken deuren kunnen door ons gekeurd en/of onderhouden worden!

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert garagedeuren / sectionaaldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – Onderhoud garagedeuren