Uw deur, ons vak!

Kwaliteitsverlies zie je vandaag de dag steeds vaker voorkomen. Producten gaan minder lang mee dan vroeger. Bedrijven geven vaak niet thuis nadat de koop is gesloten en er problemen ontstaan. Ook in de deurenbranche is dit helaas het geval. Dit zie je o.a. terugkomen in de kwaliteit van de producten, maar ook bij verkoop, montage en service.

BENGS Deuren Groningen wil zich op deze punten onderscheiden van de concurrent!

Voor u als klant of relatie betekent dit dat u waar krijgt voor uw geld, serieus genomen wordt, en dat problemen daadwerkelijk worden opgelost. U wordt duidelijk voorgelicht over mogelijkheden, kosten en dergelijke. Bij ons geen opstapeling van verborgen kosten achteraf.

De wijze waarop wij ons werk willen verrichten wordt volgens ons steeds meer relevant. Wij willen een eerlijk product neerzetten en eerlijk zaken doen. Wij denken met 25 jaar ervaring in dit vakgebied de concurrentie aan te kunnen op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij gaan dan ook voor een goede relatie met de klant.

Betekent dit nu dat u bij ons duurder uit bent dan bij de concurrent. Nee, u kunt bij ons topkwaliteit A-Merk deuren (o.a. Hormann Deuren) verkrijgen tegen scherpe prijzen. Tevens bieden wij een groot assortiment in B-keuze deuren. Met deze mix willen we een zo breed mogelijke doelgroep bereiken.

De keuze van de deur maakt u uiteraard. Wij zullen helder zijn over de (kwaliteits)verschillen. Vraag ons er gerust naar. Voor alle deuren geldt dat de montage, service en onderhoud van dezelfde hoge kwaliteit zijn.

Kies voor kwaliteit!

BENGS Deuren Groningen