Voor elke situatie een passende schuifdeur

Groot scala aan schuifdeuren voor praktisch alle toepassingen

Schuifdeuren worden vaak gebruikt in landbouw en veeteelt bedrijven. Maar ook in paardenmaneges en kassencomplexen is dit een veel voorkomende type deur. BENGS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Groningen levert een groot scala aan schuifdeuren voor praktisch alle toepassingen. Naast verkoop van schuifdeuren kunt u ook voor montage onderhoud en reparatie bij ons terecht.

De lichtdoorlatende schuifdeur: ligstal loopstal

Voor ligstallen of  loopstallen is een schuifdeur bij uitstek geschikt. Dit vanwege zijn licht gewicht maar uiterst stabiele constructie. Deze schuifdeuren komt u tegenwoordig vaak tegen in nieuwe loop-ligstallen.

Goed bestand tegen ammoniak

De schuifdeuren zijn gemaakt van aluminium en goed bestand tegen chemische invloeden zoals ammoniak. De schuifdeuren zijn gemakkelijk te bedienen en praktisch onderhoudsvrij. De ramen laten veel licht door wat het ruimtelijk effect en het leefmilieu van de dieren ten goede komt. Kortom een gebruiksvriendelijke en duurzame schuifdeur.

De geïsoleerde schuifdeur

De geïsoleerde schuifdeuren worden van sandwich panelen gemaakt. Door een gegalvaniseerde stalen of blank aluminium rand toe te passen verkrijgt de deur een vormvast deurblad. Deze schuifdeuren kunnen zowel onder als bovenrollend uitgevoerd worden. Rondom worden tochtborstels geplaatst en aan de onderzijde wordt een sleeprubber aangebracht.

De schuifdeur van damwandprofiel:

Deze schuifdeuren worden standaard opgebouwd uit een gelast frame van verzinkt stalen of aluminium kokers. Deze kokerframes worden aan de buitenzijde bekleed met damwandplaten. Deze platen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zodat de deuren als het ware één geheel kunnen vormen met de gevel van uw bedrijfshal of loods. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert schuifdeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – schuifdeuren

schuifdeuren groningen

schuifdeur-staldeur-groningen-drenthe

schuifdeur drenthe groningen

staldeuren schuurdeuren friesland groningen