Uw deur, ons vak!

Reeds vele jaren, werken wij vanuit het Groningse plaatsje Ten Post in de deuren branche. Ons bedrijf BENGS Deuren Groningen is gevestigd in een mooi groot pand vlakbij de Witte Molen in Ten Post (Groningen). Het gebouw is van oorsprong een boerderij die is omgebouwd tot een woonboerderij annex bedrijfspand. Het bedrijfspand is opgedeeld in een showroom, magazijn en kantoorruimte.

Deuren van topkwaliteit!

Ons deurenbedrijf is in merk en assortiment zeer breed georiënteerd. We hebben ervaring met elk merk en type deur maar ook met aanverwante zaken zoals bijvoorbeeld hekwerken, schuifpuien en slagbomen. Als A-merk hebben we gekozen voor Hörmann Deuren. Hörmann Deuren is een deurenfabrikant die wereldwijd deuren van topkwaliteit levert die ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. De keuze was overigens wederzijds en Hörmann heeft ons dan ook toegevoegd aan de kleine selectie van Hörmann Specialisten in Nederland.

BENGS Deuren : Uw deur, ons vak!

Ons bedrijf BENGS Deuren Groningen kenmerkt zich door het werken met korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit. Als eigenaren werken we samen met onze collega’s in de praktijk. U kunt ons dan ook in de verkoop, onderhoud en deurenmontage tegenkomen.

Ons motto ” Uw deur, Ons Vak ” zet ons bedrijf goed neer. Hiermee willen we niet alleen uitdrukken dat het werken met deuren vakkennis en ervaring vereist, maar ook dat wij plezier hebben in ons werk en in deze branche ons weten te onderscheiden.

Samen met onze collega’s willen we u graag van dienst zijn.
Nieuwsgierig naar ons bedrijf of onze producten en diensten?

Kom gerust langs.

BENGS Deuren Groningen
Hörmann Professional Noord Nederland