Voor elke situatie een passende schuurdeur

Groot scala aan schuurdeuren voor praktisch alle toepassingen

Schuurdeuren worden vaak gebruikt In de landbouw en veeteelt bedrijven. Maar ook in paardenmaneges en kassencomplexen is dit een veel voorkomende type deur. BENGS Bedrijfsdeuren & Industriedeuren Groningen levert een groot scala aan schuurdeuren voor vele toepassingen. Naast verkoop van schuurdeuren kunt u ook voor montage onderhoud en reparatie bij ons terecht.

De lichtdoorlatende schuurdeur: ligstal loopstal

Voor ligstallen of loopstallen is een schuurdeur bij uitstek geschikt. Dit vanwege zijn licht gewicht maar uiterst stabiele constructie. Deze schuurdeur komt u tegenwoordig vaak tegen in nieuwe loop-ligstallen.

Goed bestand tegen ammoniak

De schuurdeuren zijn gemaakt van aluminium en goed bestand tegen chemische invloeden zoals ammoniak. De schuurdeuren zijn gemakkelijk te bedienen en praktisch onderhoudsvrij. De ramen laten veel licht door wat het ruimtelijk effect en het leefmilieu van de dieren ten goede komt. Kortom een gebruiksvriendelijke en duurzame schuifdeur.

De geïsoleerde schuurdeur

De geïsoleerde schuurdeur worden van sandwich panelen gemaakt. Door een gegalvaniseerde stalen of blank aluminium rand toe te passen verkrijgt de deur een vormvast deurblad. Deze staldeuren kunnen zowel onder als bovenrollend uitgevoerd worden. Rondom worden tochtborstels geplaatst en aan de onderzijde wordt een sleeprubber aangebracht.

De schuurdeur van damwandprofiel:

Schuurdeuren worden standaard opgebouwd uit een gelast frame van verzinkt stalen of aluminium kokers. Deze kokerframes worden aan de buitenzijde bekleed met damwandplaten. Deze platen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zodat de deuren als het ware één geheel kunnen vormen met de gevel van uw bedrijfshal of loods. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert staldeuren / schuurdeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – schuurdeuren

staldeuren schuurdeuren friesland groningen

staldeuren-schuurdeuren-groningen-friesland-drenthe

staldeuren-roldeuren-groningen

schuifdeuren groningen staldeuren