Voor elke situatie een passende staldeur

Groot scala aan staldeuren voor praktisch alle toepassingen

Staldeuren worden vaak gebruikt In de landbouw en veeteelt bedrijven. Maar ook in paardenmaneges en kassencomplexen is dit een veel voorkomende type deur. BENGS Bedrijfsdeuren Groningen levert een groot scala aan staldeuren voor vele toepassingen. Naast verkoop van staldeuren kunt u ook voor montage onderhoud en reparatie bij ons terecht.

De lichtdoorlatende staldeur: ligstal loopstal

Voor ligstallen of loopstallen is een staldeur bij uitstek geschikt. Dit vanwege zijn licht gewicht maar uiterst stabiele constructie. Deze staldeuren komt u tegenwoordig vaak tegen in nieuwe loop-ligstallen.

Goed bestand tegen ammoniak

De staldeuren zijn gemaakt van aluminium en goed bestand tegen chemische invloeden zoals ammoniak. De staldeuren zijn gemakkelijk te bedienen en praktisch onderhoudsvrij. De ramen laten veel licht door wat het ruimtelijk effect en het leefmilieu van de dieren ten goede komt. Kortom een gebruiksvriendelijke en duurzame schuifdeur.

De geïsoleerde staldeur

De geïsoleerde staldeuren worden van sandwich panelen gemaakt. Door een gegalvaniseerde stalen of blank aluminium rand toe te passen verkrijgt de deur een vormvast deurblad. Deze staldeuren kunnen zowel onder als bovenrollend uitgevoerd worden. Rondom worden tochtborstels geplaatst en aan de onderzijde wordt een sleeprubber aangebracht.

De staldeur van damwandprofiel:

Staldeuren worden standaard opgebouwd uit een gelast frame van verzinkt stalen of aluminium kokers. Deze kokerframes worden aan de buitenzijde bekleed met damwandplaten. Deze platen zijn in diverse kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar zodat de deuren als het ware één geheel kunnen vormen met de gevel van uw bedrijfshal of loods. De deuren kunnen zowel onder- als bovenrollend worden uitgevoerd.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert schuurdeuren / staldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – staldeuren

drenthe groningen

schuurdeuren friesland groningen

groningen friesland drenthe

schuurdeur staldeuren groningen drenthe