Comfort en veiligheid

Voor uw woning met een Hörmann garagedeur aandrijving

Wie stapt er graag bij nacht en ontij uit de auto om het hek of de garagedeur te openen? Met de Hörmann deur- en hekaandrijvingen is dit verleden tijd! Met Hörmann aandrijvingen opent u snel, makkelijk en veilig met de afstandsbediening uw garagedeur vanuit de auto. Hörmann levert innovatieve aandrijvingen met de mooi vormgegeven en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic accu, de garagedeuropener voor garages waar u geen stroomaansluiting heeft.

5 Goede redenen om voor een Hörmann garagedeuraandrijving te kiezen

Veiligheid
Hörmann garagedeur aandrijving - Hörmann garagedeuraandrijvingBij automatische garagedeuren van Hörmann hebben inbrekers het moeilijk: wanneer de garagedeur gesloten is vergrendelt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen het optillen. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en is, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook functioneel bij stroomuitval.

 

BetrouwbaarHörmann garagedeur aandrijving - Hörmann garagedeuraandrijving
Uitschakelautomaat

Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de garagedeur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Voor nog meer bescherming en veiligheid bevelen wij de montage van een fotocel aan, die personen en voorwerpen contactloos detecteert. Deze wordt reeds standaard bij de SupraMatic P aandrijving van Hörmann meegeleverd.

Soft start – soft stop
Uw deur opent en sluit aangenaam zacht, zonder horten en stoten. De start- en stopfase kunnen individueel voor uw garagedeur worden ingesteld. Hierdoor wordt de aandrijving en de deur ontzien en kunt u er langer van genieten.

Extra snel
Hörmann garagedeur aandrijving - Hörmann garagedeuraandrijvingSupraMatic aandrijving
U bent sneller en veiliger met de SupraMatic aandrijving in combinatie met uw garagesectionaaldeur van Hörmann. Tot 50 % hogere openingssnelheid betekent meer veiligheid en minder stress bij het binnenrijden van uw garage als deze aan een drukke verkeersweg ligt.

 

 

Mogelijk om vanuit huis de deurpositie te controlerenHörmann garagedeur aandrijving - Hörmann garagedeuraandrijving Groningen Friesland Drenthe
Bij weer en wind naar buiten gaan om te kijken of uw garagedeur wel dicht staat is bij deze techniek verleden tijd. Door een druk op de knop van de HS5BS handzender kan u aan de kleur van de ingebouwde LED zien of uw garagedeur gesloten of open is. Wanneer de deur open staat kan u door een volgende druk op de toets* de garagedeur dicht sturen.

Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel verplicht.

Gecertificeerde veiligheid
Hörmann garagedeur aandrijving - Hörmann garagedeuraandrijving Groningen Friesland DrentheDe nieuw ontwikkelde, extra beveiligde BiSecur coderingsprocedure geeft u de zekerheid, dat kwaadwillende personen het radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze manier van coderen werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit te Bochum. HÖRMANN BiSecur is hierdoor net zo veilig als Online Bankieren!

Hörmann veiligheid nu ook op uw hekwerk

Met een op afstand bestuurde aandrijving van Hörmann wordt uw inrithek de makkelijke en veilige afsluiting die u voor ogen heeft. Wanneer u kiest voor Hörmann, dan kiest u voor de Hörmann kwaliteit en service. Degelijke en robuuste systemen gemaakt om langdurig goed te functioneren.

5 goede redenen om voor een Hörmann hekaandrijving te kiezen

Veilige aandrijftechniekHörmann hewerk aandrijving - Hörmann hekwerkandrijving Groningen Friesland Drenthe
Ook de Hörmann aandrijvingen voor toegangshekken zijn tijdens elke beweging van openen en sluiten zeer goed beveiligd. De aandrijving stopt gelijk wanneer het hek tijdens zijn beweging een obstakel tegenkomt. Extra veiligheid bieden de fotocellen die obstakels, bijvoorbeeld personen, fiets of auto, contactloos detecteren. Deze fotocellen kunnen makkelijk en mooi in de doorrijdopening gemonteerd worden om het bewegingsgebied van uw schuif- of draaihek optimaal te beveiligen.

Soft start en soft stop
Hörmann hewerk aandrijving - Hörmann hekwerkandrijving Groningen Friesland DrentheHörmann aandrijvingen voor toegangshekken verzorgen een geluidsarme en veilige beweging van uw hekwerk. Het hek loopt bij openen aan zonder te haperen en vervolgens bij het sluiten word het zacht afgeremd. Op deze manier word de aandrijving ontzien en het hekwerk word minimaal belast.

 

 

Hoogwaardige kwaliteitHörmann hewerk aandrijving - Hörmann hekwerkandrijving Groningen Friesland Drenthe
Om de mechanische belasting te kunnen weerstaan zijn Hörmann aandrijvingen voor toegangshekken robuust uitgevoerd en van zeer hoge kwaliteit. Het aandrijving is goed bestand tegen weersinvloeden en door de met zorg gekozen materialen bent u verzekert van een lange levensduur. Mocht u in een bijzonder koud gebied wonen, bijvoorbeeld de Noordpool, dan kunnen wij u de RotaMatic draaihekaandrijving leveren met een geïntegreerde verwarming. Zo blijft uw aandrijving zelfs functioneren wanneer het kouder is dan 20 graden celcius onder nul.

Gecertificeerde veiligheid
Hörmann hewerk aandrijving - Hörmann hekwerkandrijving Groningen Friesland DrentheDe nieuw ontwikkelde, extra beveiligde BiSecur coderingsprocedure geeft u de zekerheid, dat kwaadwillende personen het radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze manier van coderen werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit te Bochum. Dit maakt HÖRMANN BiSecur is net zo veilig als Online Bankieren!

 

Stijlvol designHörmann hewerk aandrijving - Hörmann hekwerkandrijving Groningen Friesland Drenthe
Bij de nieuwe, zeer exclusieve BiSecur handzenders is het niet alleen het zwarte of witte hoogglansoppervlak dat in het oog springt. De fijn vormgegeven handzenders liggen ook bijzonder aangenaam in de hand. Voor hun mooie ontwerp werden de HÖRMANN BiSecur handzenders door een internationale jury bekroond met de Reddot Design Award.

 

Folder

HÖRMANN aandrijvingen garagedeur en hek (PDF, 4.4Mb)

B&GS Deuren – garagedeur aandrijvingen & hekwerk aandrijvingen

Neem contact met ons op

    Wat is uw regio?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.