Voor ieder pand het juiste dockequipment!

BENGS Deuren – het bedrijf voor dockequipment.

voorzetsluizen-laadunit-losunit-hormann-groningen

Voorzetsluizen

dockshelters-shelters-dockequipment-groningen

Shelters

dockequipment-docklevellers-groningen

Docklevellers

Wanneer u op zoek bent naar een dockequipment als voorzetsluizen, shelters en docklevellers dan bent u bij BENGS Deuren (Ten Post – Groningen) aan het juiste adres. Voor ieder pand het juiste dockequipment. BENGS Deuren is actief in het leveren en monteren van o.a. Hörmann Dockequipment van de hoogste kwaliteit.

GRATIS INVENTARISATIE BIJ U OP LOCATIE

Dockequipment

Dockequipment van Hörmann.

Docklevellers: Voor elke aanvraag de juiste oplossing voor het snel en efficiënt laden en lossen. Dockshelters: Voor bescherming van uw lading tegen weer en wind. Voorzetsluizen: De ruimte binnen volledig benutten. Dockequipment van Hörmann altijd de juiste oplossing voor het efficiënt laden en lossen van uw voertuig.

Vrijblijvend advies

Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en Dockequipment specialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Corona maatregelen BENGS

Showroombezoek alleen op afspraak, mondkapje dragen, handen desinfecteren bij binnenkomst, 1.5 meter afstand houden, bij klachten geen bezoek aan de showroom brengen. Heeft u een afspraak met ons voor een bezoek aan huis van een vertegenwoordiger of monteur, en heeft u iemand van uw huishouden Corona gerelateerde klachten, dan dit vooraf melden.