Voor ieder pand de juiste voordeur!

BENGS Deuren – het bedrijf voor uw nieuwe voordeur.

Aluminium voordeuren Groningen

Aluminium voordeuren

binnendeur-bengs-deuren-groningen

Binnendeuren

garagedeuren-garagedeur-groningen-drenthe-friesland

Thermopro voordeuren

null

Universele deuren

bensg deuren voordeur garagedeur sectionaaldeur groningen

Garage zijdeuren

hormann-voordeur-luifels-groningen drenthe

Luifels

Wanneer u op zoek bent naar een voordeur dan bent u bij BENGS Deuren (Ten Post – Groningen) aan het juiste adres. Voor ieder pand de juiste deur. BENGS Deuren is actief in het leveren en monteren van o.a. Hörmann deuren en FAAC toegangstechniek en automatische deuren van de hoogste kwaliteit.

GRATIS INVENTARISATIE BIJ U OP LOCATIE

Voordeuren

Uw voordeur moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van goede smaak. Uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden bijdragen aan de energiebesparing. Een luifel bij de voordeur beschermd u en uw gasten tegen elk weertype en hij oogt gewoon goed. Neemt u ook eens een kijkje bij onze Parlofonie en Videofonie systemen als mooie toevoeging aan uw voordeur.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert deuren / voordeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Gratis voordeur?

REGELING WAARDEVERMEERDERING

Huiseigenaren afkomstig uit ‘De negen gemeenten’ kunnen vanaf 6 november 2014 een vergoeding krijgen voor energiebesparende maatregelen. De premie van de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering kan oplopen tot 4000 euro. Deze vergoeding kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een mooie design voordeur.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U dient woningeigenaar te zijn in één van de volgende negen gemeenten binnen het gaswinningsgebied: Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum of Winsum.

Kijk of u in aanmerking komt voor deze regeling op:
http://www.snn.eu/waardevermeerdering/