Hörmann binnendeuren

Deuren voor in uw woning

Hörmann maakt binnendeuren voor nieuwbouw en renovatie, voor elke toepassing, zelf in eigen fabriek. De binnendeuren worden vervaardigd uit staal, staal/hout of aluminium. Binnendeuren zijn bepalend voor de sfeer in uw woning. BENGS Deuren Groningen levert binnendeuren passend bij ieder interieur van het merk Hörmann.

Hoge Duitse kwaliteit

Wat Hörmann binnendeuren zo aantrekkelijk maken is de hoge Duitse kwaliteit, de kleurvormgeving, het brede scala aan stijlen en de aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. In de folder, die speciaal gericht is op bouw en renovatie, kunt u meer informatie vinden over de vele mogelijkheden die er zijn met de deuren van Hörmann.

Veel verschillende stijlen

Bij het uitzoeken van binnendeuren is het belangrijk welke stijl uw interieur is. Binnendeuren van Hörmann zijn er namelijk in veel verschillende stijlen. Zo is er de moderne binnendeur, deze zijn vaak strak uitgevoerd en hebben veel rechte lijnen. Klassieke binnendeuren zijn voorzien van authentieke profilering, waardoor deze deuren een klassieke traditionelere uitstraling hebben.

Naast de keuze uit verschillende stijlen is er ook nog een keuze te maken met betrekking tot het glas van binnendeuren. Kiest u voor een transparante en open look? Of wenst u toch wat meer privacy? Neemt u gerust contact met ons op voor persoonlijk advies bij u thuis of bezoek onze showroom.

Folder

Hörmann Binnendeuren Deuren voor uw huis (PDF, 7.5Mb)

BENGS Deuren Groningen – Hörmann binnendeuren / huisdeuren

hormann-binnendeur-huisdeur-groningen-bengs-deuren

hormann-binnendeur-huisdeur-groningen-drenthe