Hörmann Aluminium Designvoordeuren

Hoge kwaliteit en unieke uitrusting

U wilt niet zomaar een voordeur, u wilt een voordeur die bijzonder is. Uw voordeur moet representatief zijn, in stijl met uw woning en getuigen van uw goede smaak. Wanneer uw deur naast deze punten ook moet voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en met zijn hoge warmte-isolatiewaarden moet bijdragen aan het besparen van energie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De Aluminium Design Voordeuren van Hörmann voldoen aan uw eisen!

Alles spreekt voor aluminium!

De keuze qua design en afwerking is groot en zelfs na jaren van gebruik ziet uw deur er nog goed uit. Aluminium voordeuren bieden meerdere voordelen ten opzichte van deuren van kunststof of hout, er is bijvoorbeeld sprake van:

  • Uitstekende warmte-isolatie
  • Hoge veiligheid
  • Betere geluiddemping
  • Grote stabiliteit
  • Geen bijschilderen

Aluminium voordeur ThermoSafe

Wanneer u waarde hecht aan goede isolatie en hoge veiligheid kunnen wij u de Hörmann ThermoSafe Aluminium voordeur van harte aanbevelen. Met het 73 mm dikke deurblad en het standaard 5-voudig veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

Aluminium voordeur ThermoCarbon

Het nieuwste op het gebied van voordeuren!

U hecht grote waarde aan uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid? Dan is de ThermoCarbon aluminium voordeur van Hörmann voor u de juiste keuze. Het 100mm dikke deurblad zorgt voor een isolatiewaarde van wel 0,47W/(m2 * K), de 9-punts vergrendeling met veiligheidsslot en het met carbon verstevigde vleugelprofiel zorgen voor een stevige en bijzonder veilige deur. ThermoCarbon voordeuren zijn zonder meer uitstekend geschikt voor toepassing in passiefhuizen!

Precies de voordeur die u wilt

Hörmann Deuren heeft een ruim assortiment met een uitgebreide hoeveelheid opties om zo de voordeur te kunnen creëren die bij uw huis past. Zo kunt u bijvoorbeeld bij bijna elk type voordeur kiezen uit verschillende kleuren en beglazingen. Tevens zijn er verschillende soorten zijlichten en bovenlichten mogelijk.

Wij van BENGS Deuren Groningen geven u graag persoonlijk advies bij uw keuze voor uw aluminium voordeur. U kunt contact met ons opnemen voor verdere informatie of het maken van een afspraak maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Folder

HÖRMANN Aluminium Voordeur ThermoSafe ThermoCarbon (PDF, 10.9Mb)

BENGS Deuren Groningen – Aluminium voordeuren

aluminiuim-hormann-voordeur-bengs-deuren-groningen-drenthe

aluminiuim-hormann-voordeur-bengs-deuren

aluminiuim-hormann-voordeur-bengs-deuren-groningen-drenthe-friesland