Hörmann Sporthaldeur

Vlakker dan vlak!

De sporthaldeur van Hörmann voldoet aan de voorschriften die de wettelijke ongevallenverzekering GUV-V S1 stelt ter voorkoming van ongevallen “Scholen”. Het deurblad voldoet aan de eisen van DIN 18032 en is door de FMPA (Onderzoek- en Materiaaltest-instantie voor het bouwwezen te Stuttgart) getest. Het deur frame word gevormd door stabiele rechthoekige kokers met horizontale verstevigingsstijlen en is zo gevormd dat u het makkelijk zelf kunt vullen/afwerken.

Hörmann Sporthaldeur : optimale veiligheid

Door een systeem van tegengewichten en einddempers is de deur vrijwel moeiteloos te bedienen. BENGS Deuren Groningen monteert de sporthaldeur vaak in de opening waarna deze door de aannemer/klant vlak afgewerkt word met de wandbekleding.

Hörmann Sporthaldeur : geen gevaar voor omstanders en sporters!

In tegenstelling tot standaard kanteldeuren blijven Hörmann sporthaldeuren binnen de opening tijdens het bewegen en in openstand. Hierdoor vormt de sporthaldeur geen gevaar voor omstanders en sporters.

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert sporthaldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Folder

Hörmann Sporthaldeur Sporthaldeuren (PDF, 2.4Mb)

BENGS Deuren Groningen – Sporthaldeuren

hormann-sporthaldeuren-groningen

sporthaldeur-sporthaldeuren-groningen-drenthe-friesland