Rolhek – Rolscherm voor bedrijven en de industrie

Veilige en robuuste hekwerken van Hörmann

Rolhekken worden vaak gebruikt als afsluiting en beveiliging van winkeletalages en parkeergarages. Door de open structuur van rolhekken bieden zij een ruime aanblik op de achterliggende items. Maar achter deze openheid gaat een grote mate van degelijkheid en veiligheid schuil. Hörmann Rolhekken zijn er in vijf verschillende uitvoeringen.

Rolhekken / Rolschermen met unieke karakteristieken

Roldeuren en rolhekken zijn de degelijke en inbraakveilige oplossing voor industrieel gebruik. Of het nu gaat om een openbare parkeergelegenheid, winkel of bedrijfspand, de roldeur is al jaren een veel geziene oplossing voor afsluiting van gebouwen. De grote voordelen van roldeuren / rolhekken zijn de minimale benodigde inbouwruimte in vergelijking tot andere deursystemen, en de zeer grote verkrijgbare afmetingen. De rolhekken / roldeuren kunnen zowel in roestvast staal, staal en aluminium worden uitgevoerd. Elke uitvoering heeft zijn eigen karakteristieken, laat u door BENGS Deuren Groningen informeren over het juiste type rolhek voor uw situatie!

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert rolhekken en rolluiken in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

Folder

HÖRMANN Roldeur Rolhek Rolscherm (PDF, 5.4Mb)

BENGS Deuren Groningen – Roldeur Rolhek Rolscherm

roldeuren-rolluiken-rolhekken-hormann-bengs-deuren-groningen-drenthe