Hörmann Snelloopdeur – Snelroldeur

Energiebesparend, hoge kwaliteit en duurzame werking

Snelloopdeuren, ook wel Snelroldeuren of Snelsluiters genoemd, worden binnen en buiten toegepast voor het optimaliseren van de verkeersstroom. Het verbeteren van de luchtkwaliteit en voor energiebesparing in grote ruimten.

Hoge kwaliteit en een veilige, duurzame werking

De snelloopdeuren van Hormann worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en hun veilige, duurzame werking. De snelroldeur van Hormann voldoet natuurlijk aan alle vereiste Europese veiligheidsnormen.

Geruisloos, Snel, Veilig én Energiebesparend

Hormann heeft een uitgebreid assortiment van snelloopdeuren. Zowel verticaal als horizontaal sluitende snelloopdeuren zijn mogelijk. De flexibele deuren zijn voorzien van een geïntegreerde anti-crash-beveiliging. Dit maakt de deuren veel veiliger en bijzonder voordelig. Personen worden beter beschermd, beschadigingen en tijdrovende herstelwerkzaamheden worden hiermee vermeden. Door de hoge openingssnelheid en snelle sluiting van de snelloopdeur / snelroldeur worden warmteverlies en tocht op de werkvloer voelbaar verminderd.

Voor elke situatie een passende snelloopdeur

Tot ons assortiment behoren o.a. deuren voor koel en vriesruimten, zogenaamde cleanrooms en afdelingen waar met voedingsmiddelen worden gewerkt. Maar ook voor ruimtes tocht en kouvrij te houden hebben wij volop keus. Combinaties met sectionaaldeuren of roldeuren zijn ook geen enkel probleem. Zo heeft u overdag een razendsnelle opengaande snelloopdeur en in de nacht een veilig goed afgesloten sectionaaldeur of roldeur.

Aluminium speed snelroldeur

Karakteristiek voor deze Speed-roldeur is het gladde aluminium deurblad dat beantwoordt aan het moderne industriedeur-design.De dubbelwandige profielen worden standaard in naturelkleurig geanodiseerde uitvoering geleverd. Aluminium snelroldeuren zijn tevens verkrijgbaar met thermische isolatie.

Snelloopdeuren / Snelroldeuren verkrijbaar in vele maten en kleuren

Hormann snelloopdeuren en speedroldeuren zijn in vele maten (op maat) en in diverse kleuren verkrijgbaar. Bekijk de folder voor uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden en hun toepassingen of maak een afspraak om u te laten voorlichten over de verschillen.

BENGS Deuren Groningen – Snelloopdeuren Snelroldeuren