Duurzame tochtafsluiting

De pendeldeur is een ideale en functionele tochtwering voor uw pand

Pendeldeuren, ook wel tochtdeuren genoemd, vormen een functionele doorgang. Zowel personen als transportmiddelen kunnen zonder te stoppen passeren door het eenvoudig openduwen van de pendeldeur. De deurbladen klappen naar beide zijden open en sluitkracht is instelbaar.

De pendeldeur voorkomt onnodig warmteverlies en tocht

Toepassing vindt voornamelijk plaats in de industrie. De pendeldeur voorkomt onnodig warmteverlies en tocht. Hörmann pendeldeuren worden gekenmerkt door een zeer hoge stabiliteit wat de duurzaamheid ten goede komt. De pendeldeuren zijn geschikt voor binnentoepassingen.

Zeer hoge stabiliteit

Standaard leveren wij deze pendeldeur met verzinkte profielen. De deurbladen zijn gemaakt van helder transparant PVC, 7 mm dik. Hörmann pendeldeuren worden handmatig bediend. Dankzij het modulaire Hörmann constructiesysteem is prefabricatie mogelijk en kan de levertijd tot een minimum worden beperkt.

Maatvoering

Pendeldeuren moeten dubbel zo breed en 500 mm hoger dan het gebruikte transportmiddel zijn. BENGS Deuren Groningen levert en monteert pendeldeuren tot een maximale afmeting (bxh) 3750mm x 4500mm. Dit formaat is voor de meeste heftrucks ruim voldoende.

Grotere maten

Voor grotere maten pendeldeuren verwijzen we u graag naar onze strokengordijnen die als bijkomende voordeel hebben dat de opening niet groter wordt gemaakt dan voor de passerende voertuigen of personen strikt noodzakelijk is.

Folder

Hormann Pendeldeuren Strokengordijnen (PDF, 1.8Mb)

BENGS Deuren Groningen – Hormann Pendeldeuren

hormann-pendeldeur-tochtdeur-bengs-deuren-groningen