Met een voorzetsluis benut u uw ruimte optimaal

De bijzonderheid aan Hörmann voorzetsluizen is dat deze voor de opening worden geplaatst aan de buitenzijde van het pand. Hierdoor kunt u de ruimte binnen volledig benutten.

De voorzetsluizen van Hörmann zijn de oplossing als de installatie van binnenperrons lastig te realiseren is. Een complete voorzetsluis bestaat uit een bordes met dockleveller, wand- en plafondbekleding en een laadopening met dockshelter.

Altijd optimaal aandocken

Wanneer er thermisch gevoelige producten moeten worden overgeladen is het een aanrader om de voorzetsluis te combineren met een thermisch geïsoleerde industriedeur van Hörmann? Nog een voordeel van de voorzetsluizen is dat vrachtwagens zowel onder een hoek van 90° als zijdelings verschoven onder een scherpe hoek kunnen aandocken.

De juiste oplossing voor het efficiënt laden en lossen van uw voertuig

B&GS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist biedt u voor elke situatie de juiste oplossing voor het efficiënt laden en lossen van uw voertuig. Laat u adviseren door ons over de vele mogelijkheden die er zijn met voorzetsluizen van Hörmann. B&GS Deuren & Dockequipment is het adres in Groningen, Friesland en Drenthe voor het leveren, onderhouden en repareren van voorzetsluizen maar ook van shelters en docklevellers.

Meer informatie over Hörmann voorzetsluizen kunt u vinden in de folder.

Folder

Hörmann Voorzetsluizen Verlaadtechniek (PDF, 8.4Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert Hormann voorzetsluizen in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – voorzetsluizen Verlaadtechniek

hormann-voorzetsluizen-groningen

hormann-voorzetsluizen-friesland

hormann-voorzetsluizen-drenthe

hormann-voorzetsluizen-groningen-drenthe