Rondom goed beschermd

Hörmann dockshelters bieden bescherming aan de over te laden goederen tegen slecht weer, dringen energiekosten terug en voorkomen tocht. Gecombineerd met de docklevellers van Hörmann word perronuitbouw of een dure luifel overbodig.

Eenvoudig en snel in elkaar te zetten

De flexibele flappen van de shelter passen zich aan op de afmetingen van de vrachtwagen, daardoor sluiten ze op elke vrachtwagen goed aan. De boven- en zijflappen die op een verzinkt, indrukbaar frame gemonteerd zijn, garanderen u een stabiele, flexibele en scheurvaste constructie.

De afdichtingsflappen en frameonderdelen worden gefabriceerd als schroefklare stukken, hierdoor zijn de shelters eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Zo verloopt het vervangen van onderdelen en/of dockshelter probleemloos en blijven de kost relatief laag. Hörmann heeft tevens opblaasbare dockshelters en luchtkussens in het assortiment. deze zijn uitermate geschikt voor het aandocken van koeltransport of waardetransport.

Altijd de juiste oplossing voor elke situatie

B&GS Bedrijfsdeuren & Garagedeuren Specialist biedt u voor elke situatie de juiste oplossing voor het efficiënt laden en lossen. Laat u uitvoerig adviseren door ons over de mogelijkheden die er zijn met dockequipment van Hörmann. B&GS Deuren is het adres in Groningen, Friesland en Drenthe voor het leveren, onderhouden en repareren van dockshelters maar ook van docklevellers en voorzetsluizen! Meer informatie over Hörmann Shelters kunt u vinden in de folder.

Folder

Hörmann Dockshelters Dockequipment Verlaadtechniek (PDF, 8.4Mb)

BENGS Deuren Groningen – Dockshelters Verlaadtechniek

hormann-voorzetsluizen-groningen-drenthe

hormann-voorzetsluizen-drenthe

hormann-voorzetsluizen-friesland

hormann-voorzetsluizen-groningen