Draaideur automatisering met FAAC

U bent op zoek naar een draaideurautomaat?

BENGS Deuren Groningen is FAAC professional van Noord Nederland.

FAAC (Fabricca Automatismi Apertura Cancelli) is opgericht in 1965 in de Italiaanse plaats Bologna en werkt sinds het begin aan constante verbetering en vernieuwing van hun producten waaronder draaideuren / draaideur automatisering. FAAC producten staan bekend om de goede kwaliteit en (natuurlijk) mooie afwerking. Daarom is FAAC sinds jaar en dag dan ook een begrip in de wereld van de automatisering.

FAAC Draaideuren: stil, veilig en eenvoudig

Steeds vaker worden toegangsdeuren geautomatiseerd. De draaideurautomaten van FAAC zijn stil, veilig (voldoen aan de huidige eisen) en zijn altijd eenvoudig in de bediening. De aandrijvingen kunnen in bestaande situaties worden toegepast maar ook geleverd worden inclusief nieuwe deur of zelfs volledige pui! Dit alles word met de grootste precisie, zorg en aandacht voor u op maat gemaakt. Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijks, zelfs gecombineerd, zodat wij voor uw situatie altijd een passende oplossing hebben.

Onze draaideurautomaten

Wij bieden draaideurautomaten in verschillende uitvoeringen aan. Zowel voor deuren die zeer intensief gebruikt worden, denk aan ziekenhuizen, kantoorgebouwen etc., als voor minder intensief gebruik. Deze laatste word veel in woningen, appartementen en zorg complexen toegepast, hier worden veel mensen die zelf moeilijk of zelfs niet een deur kunnen openen mee geholpen.

De pluspunten van draaideur deurautomatisering geleverd door BENGS Deuren:

  • Veiligheid door de Soft-stop functie
  • Push and Go systeem
  • Laag energie verbruik
  • Obstakel herkenning
  • Instelbare openingsduur en een gecontroleerd sluitsysteem
  • Zelflerend
  • Zelfs toepasbaar op brandwerende draaideuren

Documentatie FAAC Draaideuren / deurautomatisering

FAAC_950N_Draaideurautomaat_Technischegegevens_installatie (PDF, 2.8Mb)
FAAC_950N_bestekomschrijving (PDF, 73Kb)
FAAC_950BM_NL (PDF, 4.9Mb)

Vrijblijvend advies

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. BENGS Deuren Groningen levert en monteert automatische schuifdeuren / automatische draaideuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Laat u informeren in onze showroom. Of maak een afspraak. Onze vertegenwoordigers en deurspecialisten komen graag vrijblijvend langs om bij u de situatie op te nemen en uw wensen door te spreken.

BENGS Deuren Groningen – draaideur automatisering