Comfort, TopComfort, TopPrestige en TopPrestige-Plus

Bij de Hörmann huisdeuren / voordeuren kunt u kiezen uit drie uitvoeringen. De onderlinge verschillen hebben een grote invloed op het uiterlijk van de huisdeur/ voordeur. Alle Hormann voordeuren hebben een hoge isolatiewaarde en zijn goed bestand tegen inbraakpogingen.

Bekijk hier ons assortiment Hormann voordeuren

Comfort:

Voordelige geïsoleerde aluminium Hormann voordeuren met kunststof vullingen en voorzien van drievoudig slot. De Hormann voordeur wordt op maat gemaakt. De maatvoering van de voordeur is maximaal: 1150 mm x 2250 mm.

TopComfort:

Geïsoleerde Hormann aluminium voordeuren met kunststof of aluminium vullingen. De vulling wordt in de vleugelsponning ingewerkt, waardoor het huisdeurvleugelprofiel steeds zichtbaar blijft aan de buitenzijde. Deze voordeuren zijn standaard voorzien van een vijfvoudig slot wat de inbraakwerendheid aanzienlijk verhoogd. De maximale maatvoering van deze voordeur is: 1150 mm x 2250 mm.

TopPrestige Hormann voordeuren

Geisoleerde aluminium voordeuren. Bij deze stijlvolle, vleugelbedekkende uitvoering ziet u het vleugelprofiel aan de buitenzijde niet. Een uniek geconstrueerd omlopend, afgerond, slank vleugelprofiel zonder glaslijsten en zonder zichtbare afdichting zorgt voor een aantrekkelijk binnenaanzicht. Deze voordeuren zijn voorzien van een vijfvoudig slot wat de inbraakwerendheid aanzienlijk verhoogd. De maximale maatvoering voor deze voordeur bedraagt: 1250 mm x 2250 mm.

TopPrestige-Plus Hormann voordeuren

TopPrestige-Plus Hormann voordeuren uitvoering als TopPrestige maar dan met drievoudig thermisch glas en vleugelbedekkende vulling aan de buiten- en binnenzijde – simpelweg elegant en uitermate geschikt voor lage-energiewoningen.

Optionele mogelijkheden:

– voordeur in uw kleur
– andere glasstijlen
– andere deurgrepen
– zijpanelen en bovenpanelen
– andere veiligheidssloten
– electronische veiligheidssloten
– toegangsbeveiliging
– thermische beglazingen

Hormann voordeur advies

Voor een goed advies en een juiste prijsvoorstel als het gaat om Hormann voordeuren kunt u het beste langskomen in onze showroom of een afspraak maken met één van onze medewerkers / Hormann voordeur specialisten om alle wensen en mogelijkheden omtrent uw voordeur met u door te nemen.

Bekijk hier ons assortiment Hormann voordeuren

BENGS Deuren Groningen kiest voor Hormann voordeuren